Welkom bij Crealogic GROUP DECISION SUPPORT SYSTEEM !

Vergaderingen, interactieve beleidsvorming en brainstormsessies zijn tijdrovende en daardoor kostbare bezigheden in een organisatie.

Het kan echter ook anders: met Crealogic gaat ideëen genereren, prioriteiten stellen en beslissingen nemen SNELLER, GELIJKWAARDIGER, INTERACTIEVER en met een beter resultaat, zie de VOORDELEN. Ideaal als ondersteuning bij Het Nieuwe Werken.

Crealogic is een Elektronisch Vergader Systeem inzetbaar als (Mobiele) Group Decision Room. Direct door uzelf inzetbaar als eCrealogic Online of TE HUUR als compleet systeem voor bijvoorbeeld een dagdeel op lokatie met een mobiel laptop netwerk en door onze facilitators. Ook begeleiden wij (online)sessies waarbij ieder zijn eigen laptop of tablet via internet gebruikt.

Crealogic is webgebaseerd, draait direct op tablets, laptops, computers en is zeer gebruiksvriendelijk, ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring, sinds 1991,  in het opzetten, plannen en leiden van elektronische vergaderingen, brainstormen, innovatieworkshops en brownpaper-sessies.

De Crealogic Group Decision Room werkwijze ondersteunt het genereren, structureren, verbinden en evalueren van ideeën, meningen en feiten. Het is daarmee zeer geschikt voor groepen die gezamenlijk en in korte tijd veel ideeën of andere output willen structureren en ook direct als (te printen) rapportage.

Crealogic Electronisch vergaderen - brownpaper sessie
De principes van deze innovatieve manier van vergaderen zijn:

- alle deelnemers kunnen door middel van een PC tegelijkertijd 'praten' en 'luisteren';
- niet alleen de 'veelpraters' uit de vergadering voeren het woord: iedereen doet mee;
- iedereen ziet wat anderen (anoniem) zeggen; 
- meningen peilen en stemmen gaat overzichtelijk en snel;
- ondersteunt op unieke wijze brownpaper sessies
- de rapportage is direct beschikbaar

Op de pagina Crealogic inzetten worden de verschillende mogelijkheden voor het inzetten van Crealogic als Group Decision Room uiteengezet, zoals via internet vergaderen met eCrealogic online, mobiel inhuren of in eigen beheer een server met de software als Jaarlicentie. Aanvragen via  info@crealogic.eu

Meer weten over het product Crealogic ?
Op de pagina Productinformatie vindt u de voordelen en de toepassingsmogelijkheden.

Behoefte aan een demo ?
Klik op demonstratie van electronisch vergaderen om in te loggen als demo-gebruiker of om een demosessie aan te vragen.